Letný tábor Vida Army a Army 13+

29. 04. 2024 107
illustration

Na tábore Vida Army a Vida Army 13+ zažijú Vaše deti nezabudnuteľné leto. Pripraviť sa môžu na nadupaný program plný športu, pohybu, adrenalínu a predovšetkým airsoftu. Celý tábor sa bude niesť vo vojenskej tematike, ktorá zohráva dôležitú úlohu v celej atmosfére tábora. Poďme si teda o tom povedať niečo viac.

illustration
illustration

Povedal niekto AIRSOFT?

Presne tak! K vojenskému táboru nesmie chýbať adrenalín a pravá vojenská atmosféra. Počas tábora budú Vaše deti päť dní pracovať s airsoftkami (airsoft zbraňami). Pôjdu samozrejme pekne postupne. Počas prvých dvoch dní sa poriadne pripravia. 

  • 2. deň tábora (nedeľa): V prvom rade sa zoznámia s priestorom – ihriskom, kde sa budeme hrať. Zoberieme náradie (sekery, pílky, lopaty…) a trochu si ho spolu aj upravíme a vylepšíme. Zákopy si prerobíme či vylepšíme, aby sa im neskôr lepšie skrývalo na ihrisku, orientovalo a samozrejme hralo. V druhom rade sa musia naučiť,  ako poskytnúť prvú pomoc. V tom im pomôžu naši skúsení zdravotníci s ich tzv. vojenskou zdravotkou. 
  • 3. deň tábora (pondelok): Stále sa však majú čo učiť predtým, než sa pustia do hry. Poďme sa teda spolu presunúť na bezpečnosť a manipuláciu. Naši armynátori naučia Vaše deti všetko, čo je potrebné na zvládnutie základných airsoftových hier. Naučia ich správne manipulovať so zbraňou a to od základného držania zbrane až po náročnejšie veci ako je krytie spoluhráča či plíženie sa. 

No a keď už toto všetko zvládajú, idú si to poriadne užiť na ihrisko! Náš airsoft však nevyzerá len ako obyčajné strieľanie sa navzájom. Do hier zapájame logické myslenie a zmysel pre tímového ducha. Naši armynátori, ktorí sami aktívne hrávajú airsoft, prinášajú airsoft misiám úplne iný level! Vaše deti zažijú rôzne akčné scenárovky, budú bojovať o vlajku, zachraňovať stroskotaného pilota či zneškodňovať talibancov, ktorí napadli našu základňu.

Pozor strielam!

Milí rodičia, nemusíte mať však žiadne obavy. Naši skúsení animátori deťom zabezpečia bezpečné prostredie už od samotného začiatku. Deťom sú odobraté zbrane do muničného skladu už v prvý deň tábora (v prípade, že si ich so sebou prinesú). Sú im vždy k dispozícii pod dozorom a iba počas stanoveného programu. Zároveň sú otestované, či zodpovedajú našim normám – preto preveríme, či sú bezpečné. 

Animátori (tzv. armynátori), ktorí pracujú s deťmi na Vida Army a Vida Army 13+, musia prejsť dôkladným a náročným školením, kde sa od základov učia všetky dôležité informácie týkajúce sa tábora, vrátane airsoftu, bezpečnosti a manipulácie s airsoft zbraňami, a to bez ohľadu na ich predošlú úroveň. Vďaka tomu vieme ručiť za bezpečnosť Vašich detí a kvalitu airsoftových aktivít na našom tábore. 

Od vojaka 1.stupňa ku generálovi

Ako na každom tábore, tak aj u nás existujú určité pravidlá. Vojenský tábor si vyžaduje disciplínu hodnú vojaka, no žiaden strach! Náš tábor je vedený v duchu vojenských hodností, ktoré deti získavajú počas priebehu tábora, pri povyšovaní či degradovaní a každý večer za svoje vykonané úsilie. Naše hodnosti sú identické s hodnosťami Ozbrojených síl Slovenskej Republiky. Každý rok deti pokračujú od hodnosti, ktorú predošlý rok dovŕšili, a teda, kto vie,  raz z Vášho dieťaťa môže byť hoci aj generál.

Čože? To ešte nie je všetko?!

No samozrejme, že nie! Airsoft je síce skvelý adrenalín, no my sa spolu posunieme aj na vyššiu úroveň. Počuli už Vaše deti o topografii, orientačnom behu alebo už absolvovali Army Race? Skúsili si už niekedy prespať v prírode pod holým nebom či strážili celú noc táborisko pred nepriateľmi? Zakladali už niekedy oheň kresadlom alebo sa snažili prežiť v prírode? Pracovali s náradím a stavali si vojenské zákopy? Maskovali sa v prírode pomocou listov, hliny a vojenských farieb?

Ak nie, tak aj toto všetko zažijú Vaše deti u nás na vojenskom tábore, Vida Army či Vida Army 13+! Tešiť sa môžu rovnako aj na veľa loptových hier, bazén s toboganom, opekačku a skvelých animátorov. Vojenskú atmosféru nám zaručí aj úžasné prostredie rekreačného zariadenia Tesáre, ktoré sa nachádza v strede lesa neďaleko Topoľčian. A okrem toho budeme spať v tematických chatkách ako praví vojaci. No nie je to super?

A pozrieme sa na ten výlet!

Airsoftu nie je nikdy dosť, a preto sa pôjdeme poriadne vystrielať do Downtown arény a arény vo Vyšehradnom, kde si zahráme laser game a airsoft v úplne inom prostredí na úplne inej úrovni. 

Nezabudnuteľné leto...

Vaše deti na našom tábore zažijú nezabudnuteľné leto, odnesú si zážitky na celý život, osmelia sa, rozhýbu sa, naučia sa praktickým a užitočným veciam, vytvoria si nekonečné priateľstvá, zahrajú si veľa airsoftu a hlavne... odložia telefón bokom na poličku. A ak by toho bolo málo, domov prinesú kufor plný špinavého oblečenia, pretože nás teda na izbe ležať neuvidíte!

Tak čo, už sú Vaše deti pripravené? My teda áno!

K pocte zbraň! Vidíme sa spolu v lete na Tesároch. 

Šumi

illustration
newsletter

Odoberajte náš newsletter

Zaregistrujte sa a objavujte ako prví tie najlepšie letné zážitky pre vaše deti.

note logo

Sledujte nás aj na Instagrame

Viac fotiek