Letný tábor Vida Junior 6+

28. 05. 2024 376
illustration

Keď sa dieťa chystá navštíviť jeho úplne prvý tábor, nie je to veľká vec len pre dieťa, ale aj pre rodičov, keďže sa jedná o prvé väčšie odlúčenie. Na našom tábore Vida Junior 6+ sa však postaráme o to, aby Vaše dieťa malo len tie najkrajšie spomienky a nazbieralo si plno nových zážitkov a kamarátov. 

illustration
illustration

Tento rok naše najmenšie detičky povedieme rozprávkami po našich Bojniciach a zavedieme ich po stopách bytostí, ktoré sa stratili z našej knihy rozprávok.

Počas prvých dní sa zoznámime s našim krásnym strediskom, kamarátmi, personálom a rôznymi hrami, ktoré nás čakajú. Samozrejme nebudú chýbať ani tvorivé dielničky, karneval, rôzne atrakcie a množstvo výletov. Spolu preskúmame dedinu Šmolkov pod vyhliadkovou vežou Čajka a z dračej perspektívy sa pôjdeme pozrieť do dinoparku. Naši malí pátrači sa nemusia báť toho, že ich čaká dlhá cesta, pretože nás bude sprevádzať vláčik, ktorý nás vyvezie až k nášmu cieľu. Veľa energie si pôjdeme vyskákať do detského sveta Gumi Land, kde sa Vaše deťúrence do sýtosti zabavia na skákacích hradoch, šmýkačke či na vodnej loďke. Lev Simba či rybky Nemo a Dory, sloník Dumbo, králiky zo Zootropolis, hrošica Gloria, ale aj iné zvieratká navštívime v najstaršej ZOO na Slovensku.

Na tomto tábore sa určite tí najmenší nudiť nebudú, a tak nebude čas ani na smútok, pretože ho vystrieda radosť zo všetkých nádherných vecí, ktoré nás čakajú. Taktiež nás navštívi aj divadlo NAtraKY, ale aj sokoliari Aquila.

Milí rodičia, pri tomto tábore sa nemusíte báť ani o bezpečnosť tých najmenších, pretože máme svojho kvalifikovaného zdravotníka, ktorý nám bude neustále k dispozícii. Naši animátori prešli tiež rôznymi školeniami a každý jeden z nich má pedagogické vzdelanie.

Ktorý pátrač nemá rád takéto záhady?

Pridaj sa k nám na Vida Junior a spolu ich vyriešime. Tešíme sa na každého malého pátrača, ktorý sa k nám pridá.

Laško

Máte záujem? Kliknite sem

illustration
newsletter

Odoberajte náš newsletter

Zaregistrujte sa a objavujte ako prví tie najlepšie letné zážitky pre vaše deti.

note logo

Sledujte nás aj na Instagrame

Viac fotiek