Letný tábor Vida English

28. 05. 2024 414
illustration

Letné tábory sú pre deti tým najlepším spôsobom, ako si oddýchnuť od školských povinností, objaviť nové dobrodružstvá a spoznať nových kamarátov. Čo keby to však bolo viac než len relax a zábava? Predstavte si tábor, kde sa deti nielenže zabavia, ale zároveň sa im nenápadne do ich programu vplazí aj kúsok vzdelávania. Presne taký je náš letný tábor! CK Vida tento rok prichádza s horúcou letnou novinkou Vida English. Na tábore Vida English Vaše deti zažijú množstvo nezabudnuteľných zážitkov a zároveň si precvičia angličtinu, keďže všetky aktivity budú vedené v anglickom jazyku.

illustration
illustration

4 krajiny v jednom tábore

Vida English je zameraný na precvičenie si angličtiny a spoznávanie kultúry anglicky hovoriacich krajín, preto sa s Vašimi deťmi každý deň pomyselne prenesieme do inej anglicky hovoriacej krajiny a vyskúšame si hry a aktivity typické pre túto krajinu. Počas celého tábora si deti budú môcť vyskúšať atmosféru a hry inšpirované Anglickom, USA, Kanadou a Austráliou. Nebudú chýbať ani typické raňajky a večerné párty s tematikou danej krajiny. Jedenkrát týždenne deti navštívi aj špeciálny hosť, z niektorej z krajín, ktorý im porozpráva o bežnom živote v danej krajine. 

Žiadna nudná škola Angličtiny

Hlavnou myšlienkou nášho letného tábora Vida English je, že deti sa nebudú učiť po anglicky tradičným školským spôsobom. Namiesto toho budú angličtinu používať v praxi, prostredníctvom kreatívnych a zábavných hier a aktivít. Takto sa ich schopnosti v angličtine rozvinú bez stresu z gramatických testov či domácich úloh.

Voda a výlety

K letnému táboru neodmysliteľne patrí voda, kúpalisko a výlety. Súčasťou nášho letného tábora Vida English je 2x týždenne vstup do aquaparku Patince, kde Vaše deti zažijú množstvo zábavy vo vode a na toboganoch. Samozrejme nezostaneme len na kúpalisku, ale zájdeme aj na výlet do Budapešti, kde navštívime vodný svet a žralokov v Tropikáriu  a jednu z najstarších ZOO na svete s rôznymi atrakciami. 

Tak čo poviete, kam pôjdu Vaše deti toto leto?

See you in Patince!

Blues a Pipa

Máte záujem? Kliknite sem

illustration
newsletter

Odoberajte náš newsletter

Zaregistrujte sa a objavujte ako prví tie najlepšie letné zážitky pre vaše deti.

note logo

Sledujte nás aj na Instagrame

Viac fotiek