Letný tábor Vida Art

28. 05. 2024 423
illustration

Ak hľadáte nápady na letné umelecké aktivity pre Vaše deti, ste na správnej adrese. Umelecký tábor nie je len miestom, kde sa deti môžu venovať tvorbe a prehĺbiť kreativitu, ale aj miestom, kde môžu stretávať nových ľudí, budovať si priateľstvá, rozvíjať samostatnosť a zdokonaľovať svoje schopnosti.

illustration
illustration

Cesta časom a umením

Letný umelecký tábor VIDA ART prináša príležitosť pre Vaše deti stráviť svoje letné prázdniny objavovaním umenia a cestovaním v čase. Každý deň sa budeme venovať umeleckým a tvorivým aktivitám, ktoré sa týkajú určitého historického obdobia od praveku až po modernú éru. Deti sa teda okrem umenia zdokonalia aj v oblasti umeleckej histórie.

Čo všetko sa spolu naučíme?

V rámci dňa zameraného na pravek sa budeme venovať kresbe uhlíkom v prírode, maľovaniu na kamienky a výrobe odevov z lístia, vetvičiek a iných prírodných materiálov. Starovek bude o príprave divadelnej scény, výrobe masiek, kulís a nácviku samotných scénok. Počas dňa, ktorý sa bude niesť v znamení stredoveku, si deti vyskúšajú prácu hrnčiarov (modelovanie s FIMO hmotou), prácu rezbárov (úprava dreva) a výrobu vytráže pomocou farieb na sklo. V téme modernej doby sa budeme venovať práci s linorytom, výrobe šperkov, abstraktných obrazov a maľovaniu na telo, známe aj ako BODY ART.

Nebude to len o maľovaní a vyrábaní

Vyskúšame si rolu hercov v divadle, budeme tancovať a od skutočných profesionálov sa naučíme, ako bubnovať. Okrem všetkého nás bude čakať veľa táborových hier, športových súťaží a oddychových workshopov s iným táborom.

Spojenie s iným táborom

Počas turnusu budeme mať poobedný program spojený s táborom VIVA LA VIDA. Túto časť programu využijeme na veľké táborové hry, športové súťaže alebo voľnočasové aktivity. Deti budú mať možnosť si vybrať spomedzi rôznych workshopov, ako napríklad archery tag, aquagym v bazéne či tvorivé dielne. Vyskákať sa budú môcť na skákacom hrade, trampolíne či dokonca obrích húseniciach. Milovníkom športu nebudú chýbať hry ako beach volejbal, futbal, tenis či florbal na veľkom multifunkčnom ihrisku.

Harmonogram dňa

  1. Deň začneme energicky a pozitívne s rannou rozcvičkou
  2. Nasledujú spoločné raňajky
  3. Doobedný kreatívny program, ktorý sa každý deň ponesie v duchu iného umeleckého obdobia
  4. Spoločný obed
  5. Pokračovanie programu s táborom VIVA LA VIDA
  6. Spoločná večera
  7. Ukončenie dňa večerným programom

Pôjdeme aj na výlet

Jeden deň bude špeciálny program. Spoločne s táborom VIVA LA VIDA pôjdeme na celodenný výlet do najväčšej slovenskej ZOO Bojnice a zavítame aj do dinoparku DINONO Bojnice.

Nezabudnuteľné leto s našimi animátormi

Náš tím tvoria nadšení a skúsení animátori, pre ktorých je práca animátora a umenie vášňou. Veríme, že Vašim deťom môžeme odovzdať umelecké skúsenosti, podporu a poskytnúť im nezabudnuteľné letné dobrodružstvo, kde budú môcť objavovať umenie, budovať si priateľstvá a odniesť si nezabudnuteľné zážitky na celý život.

Máte záujem? Kliknite sem

illustration
newsletter

Odoberajte náš newsletter

Zaregistrujte sa a objavujte ako prví tie najlepšie letné zážitky pre vaše deti.

note logo

Sledujte nás aj na Instagrame

Viac fotiek